Avram Iancu va inota Lacul Snagov timp de 8 ore pentru a strânge 2.500 lei pentru Asociația Conil!

Pe 14 iunie, Avram Iancu va sfida din nou limitele umane, înotând Lacul Snagov timp de 8 ore neîntrerupte pentru a strânge fonduri pentru Asociația Conil, organizație care sprijină copiii cu diverse nevoi speciale și educaționale.

Această provocare nu este una nouă pentru Avram Iancu. De-a lungul ultimilor 3 ani, el a participat la Swimathon, strângând cu succes fonduri pentru Conil prin implicarea sa. Anul acesta, își propune să ducă lucrurile la un alt nivel, stabilind o țintă ambițioasă de 2.500 lei.

„Sunt entuziasmat să îmi asum din nou această provocare pentru a susține Asociația Conil și copiii minunați pe care îi are în grijă”, a declarat Avram Iancu. „Cred cu tărie că toți copiii merită șansa de a-și atinge potențialul maxim, indiferent de nevoile lor.”

Avram Iancu va fi însoțit de echipa sa într-o barcă pe tot parcursul înotului, oferind o oportunitate unică pentru cei care doresc să îl susțină și să se alăture cauzei. De asemenea, cei care doresc să contribuie pot dona online pe site-ul Swimathon București: https://swimathonbucuresti.ro/echipa/avram-iancu.

Evenimentul va avea loc pe 14 iunie, cu plecare de la pontonul Miraje, situat în coada lacului, la ora 10:00. Data are o semnificație specială pentru Avram Iancu, marcând 10 ani și 6 zile de la prima sa traversare a Lacului Snagov. „Această etapă a antrenamentului meu este dedicată copiilor de la Asociația Conil”, a spus Avram Iancu. „Cei 15 kilometri ai Lacului Snagov vor fi o provocare semnificativă, dar sunt determinat să o depășesc pentru a le oferi copiilor sprijinul de care au nevoie.”

Avram Iancu va înota doar în slip, fără echipament de protecție, adăugând un plus de dificultate acestei performanțe sportive.

„Avram Iancu ne oferă o nouă demonstrație de bunătate, umanitate și voință”, a declarat Adela Hanafi, directoarea Școlii Conil. „Prin această provocare, el dorește să le arate copiilor speciali pe care îi susținem că nimic nu este imposibil.”

Asociația Conil se bazează pe donații pentru a oferi copiilor cu dizabilități educaționale programe de recuperare și terapie, educație specială și sprijin social. Donația ta, indiferent de mărime, poate face o diferență semnificativă în viața unui copil.

„Te poți alătura și tu lui Avram Iancu în această misiune nobilă, printr-o mică donație”, a adăugat Adela Hanafi. „Suma este mai puțin importantă decât gestul de a simți, de a te alătura și de a susține o cauză importantă. Pașii mici schimbă lumea, iar donațiile mici ajung să ofere șanse nebănuite copiilor speciali!”

Pe lângă latura caritabilă, acest eveniment va constitui și un excelent antrenament pentru Avram Iancu în vederea țintei sale ambițioase stabilite pentru acest an: DUBLA TRAVERSARE A CANALULUI MÂNECII. Traversarea a kilometri de ape reci și agitate va necesita o pregătire riguroasă și o voință de fier, calități pe care Avram Iancu le demonstrează deja prin implicarea sa în această cauză nobilă.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să contactați:

  • Asociația Conil:
    • Telefon: 0784 412 222
    • Email: office@conil.ro

Împreună, putem face o diferență în viața copiilor cu nevoi speciale!