WOW! Institutii publice  din Ploiesti implicate intr-un caz de inselaciune, fals intelectual si uz de fals!ancheta de anvergura!

[ad_1]

Marți dimineață, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Prahova – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, sub directa coordonare a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, au pus în executare 5 mandate de percheziție domiciliară la sediul unei instituții publice, la sediile a două instituții financiare și la domiciliile a două persoane, toate în municipiul Ploiești, într-o cauză penală în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune, fals intelectual și uz de fals.

Totodată, urmează a fi puse în aplicare 23 de mandate de aducere.

Din cercetări a reieșit faptul că doi angajați ai unei instituții publice ar fi întocmit adeverințe de venit pentru mai multe persoane, conținând informații false, pe care  le-ar fi utilizat pentru contractarea unor împrumuturi de la două instituții financiare.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate mai multe documente, precum și alte mijloace materiale de probă.

Prejudiciul preliminar în cauză este de 23.000 de lei.

PRECIZARE: Pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție

foto: ziare.com.

Articolul WOW! Institutii publice  din Ploiesti implicate intr-un caz de inselaciune, fals intelectual si uz de fals!ancheta de anvergura! a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link