PC Garage oferă 100 de asamblări Gold din partea casei

București, România – PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT și electronice din România, oferă 100 de asamblări Gold din partea casei, în perioada 20 mai 2024 – 2 iunie 2024. Pentru a beneficia de asamblarea Gold, clienții trebuie să achiziționeze componente compatibile cu serviciul de instalare Gold. Campania este valabilă în limita a 100 de asamblări gratuite și se aplică atât comenzilor din modul Standard, cât și comenzilor din modul Business. Campania poate fi accesată AICI.

Specialiștii PC Garage, cunoscuți pentru expertiza și profesionalismul lor, asamblează anual peste 10.000 de PC-uri. Fiecare configurație este atent verificată înainte de a intra în producție, iar după asamblare, fiecare PC este pornit și testat riguros pentru a asigura performanța optimă și fiabilitatea sistemului.


Serviciul de Asamblare Gold are o valoare de 349 RON și este oferit gratuit în cadrul acestei campanii, în limita a 100 de asamblări. Serviciul oferă clienților o asamblare excepțională și siguranța că totul este perfect funcțional. În cadrul acestui serviciu, PC Garage oferă:

  • Instalarea atentă a tuturor componentelor: se asigură astfel o compatibilitate perfectă și o funcționare impecabilă.
  • Wire Management – aranjarea cablurilor în sistem nu este un simplu moft. Pe lângă aspectul mult mai îngrijit care schimbă radical percepția asupra sistemului, un wire management făcut corect va ajuta și la răcirea mai eficientă a sistemului. Astfel, fluxul de aer nu mai este blocat de eventualele cabluri lăsate libere prin carcasă, iar ulterior sistemul poate fi mai ușor de curățat de praf.
  • Instalarea unui sistem de operare de test – această etapă este esențială pentru a verifica funcționalitatea tuturor componentelor. Există posibilitatea ca o piesă să fie defectă din fabrică, iar testarea cu un sistem de operare ajută la identificarea și rezolvarea acestor probleme. Astfel, ne asigurăm că întregul sistem funcționează perfect înainte de a ajunge la client.
  • Preinstalarea sistemului de operare și a aplicațiilor – dacă ai optat să cumperi și un sistem de operare, echipa PC Garage va preinstala atât sistemul de operare cât și orice aplicații suplimentare alese de client (cum ar fi Microsoft Office). Acest serviciu economisește timp și elimină stresul asociat instalării acestora.

Pentru a beneficia de asamblarea gratuită, comanda trebuie să includă cel puțin un produs din fiecare dintre următoarele categorii:

Regulamentul campaniei este disponibil AICI.