Ceasurile de damă, un accesoriu mereu la modă

Pentru unele reprezentante ale sexului frumos din zilele noastre, ceasul de mână și-a pierdut mult din însemnătate și nu reprezintă decât, cel mult, un simplu instrument de măsurare a timpului. Pentru femeile de succes însă, precum și pentru fashioniste, ceasul are rolul, pe lângă cel obișnuit, de monitorizare a timpului, de a completa așa cum trebuie o ținută, fie ea una bussines sau în ton cu cu tendințele modei. Dacă te numeri printre ele, avem vești bune pentru tine: există numeroase modele de ceasuri care se potrivesc fiecărui stil în parte, și sigur vei găsi ușor ceea ce cauți. Vino în magazinele clasice sau studiază oferta celor online, pentru cei fi surprinsă în mod plăcut de oferta bogată și ai de unde alege.  

Unul dintre cele mai iubite accesorii

De fapt, hai să recunoaștem, ceasul își are locul lui bine stabilit printre accesoriile femeilor. Fie că vă numărați printre acele persoane tradiționaliste care nu-și doresc deloc să renunţe la curelele din piele şi la cadranul rotund cu cifre romane, există și o categorie importantă care optează pentru modelele ironice şi ultramoderne. De fapt, creatorii de ceasuri se întrec permanent pentru a capta atenţia reprezentantelor sexului frumos, prin originalitatea modelelor pe care le scot pe piață.

Dacă ești pasionată de tot ceea ce ține de modă, îți spunem un ceas care are o carcasă din titan şi o curea care imită pielea de reptilă reprezintă o alegere pe placul multor fashioniste. De asemenea, poţi alege un ceas cu curea transparentă sau sub formă de brăţară metalică foarte lată. Foarte căutate sunt ceasurile cu o curea foarte lată şi groasă, care iese în evidenţă prin designul ei, iar pentru a adăuga un plus de feminitate, puteți opta pentru culori vesele sau imprimeuri hazlii, fie că sunt florale, dungi sau chiar desene animate. În fine, toate femeile care adoră moda știu că secretul constă în asortare, fiind important ca acesta să se asorteze cu vestimentaţia.

Ceasurile metalice, pe placul femeilor

Pentru a fi sigure că nu dau greș, multe femei aleg să poarte ceasuri metalice, la care adaugă curele destul de late, dar în același timp suficient de înguste pentru a nu fi prea grele pentru încheieturile lor delicate. Acestea pot fi lejer asortate atât la ţinute casual, cât şi la ţinute office.

Curelele din piele, mereu la modă

Dacă totuși ceasurile cu curele metalice nu sunt chiar pe placul tău, pentru că le consideri mult prea masculine pentru tine, există și alte soluții. Specialiștii în domeniu ne spun că de fapt, cu siguranță ceasurile prevăzute cu curele din piele, nu se vor demoda niciodată, fiind deseori purtate la ţinute lejere, în fiecare zi la şcoală, la serviciu, oriunde. Poți opta și tu pentru ele, deoarece nu va fi greu să îți completezi ținuta cu ajutorul acestui mic accesoriu de la încheietura mâinii.

Stil și eleganță

Pentru acele evenimente speciale din viața noastră când abordăm de regulă o ţinută elegantă, ceasul poate părea un accesoriu inutil. Nu și pentru tine, care știi prea bine cât de mare este rolul jucat de un ceas în alcătuirea unei ținute și, în plus, trebuie să monitorizezi mai bine și timpul. În cazul de față, poate că ar trebui să îți îndrepți atenția către ceasurile metalice, cu un ecran mai  mic şi cu curele subţiri. Și nu uita niciodată că mărimea cadranului ceasului trebuie raportată neapărat la încheietura mâinii posesoarei de ceas. O încheietura mică va avea nevoie de un ceas mic, în timp ce una mare va ”da bine” cu un cadran mai mare.

Totuși, dacă nu vrei să dai greș cu alegerea ta și îți dorești ceva care să meargă perfect la orice ținută, optează pentru un ceas cu un corp metalic sau de piele de bună calitate, care poate fi destul de elegant. Chiar și specialiștii în modă sunt de acord este recomandat să-ți pui ceas la mână, chiar dacă porți o rochie.

Cadoul perfect

Chiar dacă se spune că nu există cadou perfect, noi credem că afirmația nu este adevărată, pentru că un ceas poate să fie ceea ce face diferența. Indiferent dacă este vorba despre cineva foarte apropiat, coleg de muncă, partener de afaceri, mentor sau oricine altcineva, cu un ceas ales inspirat reușești imposibilul, adică să dăruiești cadoul perfect. De tine depinde însă să îl găsești pe cel care să se potrivească de minune cu personalitatea destinatarului darului tău, dar despre aceste detalii vom vorbi cu alt prilej. Acum, am vrut să subliniem doar ideea că există și cadoul perfect!

Prețul. Contează sau nu?

Am fi ipocriți să nu recunoaștem că atunci când vrem să cumpărăm un ceas nu ținem cont și de prețul acestuia. Din fericire, în magazinele fizice, precum și cele online, există sute de modele, de diferite forme, dimensiuni, culori şi materiale, la prețuri pentru toate buzunarele. Cele mai faimoase branduri de ceasuri din întreaga lume pot fi găsite uneori și la prețuri pe care ni le putem permite, dar pentru asta trebuie să cauți destul de mult ofertele speciale.

Ca să rezumăm, fie că este purtat ca accesoriu sau nu, ceasul este acel   ”must have” al ţinutei noastre, care îmbină perfect utilitatea și tendințele de fashion. Și, un ultim sfat: femeile de succes mereu aleg lucruri de foarte bună calitate. De aceea, unele urmașe ale Evei dau foarte mulți bani pe accesorii ,mai ales pe ceas. Investește și tu într-un ceas de calitate pentru stilul clasic pentru că nu se va demoda niciodată. Ți-o garantăm!